Nieuws/Weblog


Nieuwe foto's - zondag 7 januari 2018

We hebben de afgelopen maanden veel nieuwe foto's ontvangen van pups van diverse nesten. Deze hebben we dan ook eindelijk op de website geplaatst.
 
Foto van Svartur Faxason van het nestje van Brenna en Faxe, foto van Lagsi Rúnarsson van het nestje van Lukka en Rúnar. Foto van Bakur (Shiloh) van het nestje van Lotta en Fagur en nog een recente foto van ons eigen teefje Halldóra (Lukka).
 
 Daarnaast hebben wij de foto's van de puppen van ons laatste nestje van 2017 Brenna x Mika bijgewerkt.
 
Ons oudje Grima van bijna 15 jaar is nog steeds fit. Zo fijn om te zien dat ze nog een goede conditie heeft en nog makkelijk elke dag een uur  kan meelopen in het bos. Natuurlijk is het niet allemaal meer even goed want ze kan heel moeilijk opstaan en liggen ondanks de pijnstiller die ze elke dag krijgt. Als ze eenmaal loopt dan houdt ze het lang vol en loopt ook goed. Daarnaast is ze doof aan het worden. We moeten haar in de gaten houden als ze van ons wegloopt want ze hoort ons simpelweg niet meer en loopt gewoon door als wij roepen. Haar zicht is nog goed en ze ziet nog haarscherp. We gaan ervan uit dat ze in het voorjaar met ons mee kan op vakantie. We hebben er rekening mee gehouden en een heerlijk huis gevonden waar al onze 4 honden welkom zijn. Dit ligt in het midden van Frankijk. We hebben bewust niet voor de bergen gekozen omdat ze dat niet meer trekt en heuvels op kan ze nog wel.
 
Af en toe speelt ze nog met haar twee dochters Brenna en Lukka. Het gaat dan heel voorzichtig en het is mooi om te zien dat beide dochters ook voorzichtig met Gríma zijn. Ze voelen elkaar goed aan en wij zijn blij dat ons roedeltje nog in deze samenstelling is.
 
 Afbeelding invoegen


Terug naar de vorige pagina >