Alle pups zijn inmiddels opgehaald en wij zijn weer met onze eigen honden. Toen de laatste twee pups werden opgehaald heeft Lukka nog even lopen zoeken naar haar pups. Theo heeft haar gelijk meegenomen voor een lange wandeling in het bos en ik heb de kamerkennel opgeruimd. Toen ze terug kwam was ze weer in haar normale doen. Lukka heeft tot en met de laatste week nog melk aan haar pups gegeven. Eerst dachten we dat het drinken een soort van troost was maar we hebben met week 8 nog echt melkdruppels gevonden die op de grond vielen. Ongelofelijk maar waar. Nu krijgt ze alweer een strak buikje en wordt ze weer wat dikker want de zeven pups hebben haar een hoop energie gekost.

Wij vonden het een heerlijke maar ook een ontzettend vermoeiende periode. Alles is gelukkig goed gegaan zonder problemen. Rúnar dekte Lukka probleemloos en de dracht verliep ook zonder problemen. De geboorte ging super vlot zonder hulp. De pups deden het heel goed en Lukka was een hele goede moeder die goed voor haar pups heeft gezorgd. Alle pups groeiden even snel en er was er geen één die achter bleef of extra voeding nodig had. Alle gewichten van de pups lagen met 7,5 week op ruim 3600 gram. Kortom we hebben enorm genoten van de pups!
 
We krijgen gelukkig goede berichten van de nieuwe eigenaren en hopelijk zien we de pups weer snel. Foto's stromen binnen dus ik zal snel eigen pagina's maken van elke pup.
 
Wij wensen de nieuwe eigenaren heel veel geluk en plezier met hun pup!
 
 
 
Lieve LOKI, LAKI, LAGSI, LÍNA, LÍF, LÓA EN LÝSA het gaat jullie goed!