Maandag 27 februari 2017
 
Terwijl ik dit schrijf zit ik aan mijn eettafel die inmiddels weer op zijn oude plek in de woonkamer staat. Geen uitzicht meer op de kamerkennel met pups maar uitzicht op mijn eigen vier IJslanders die heerlijk liggen te slapen na een lange boswandeling. Het is even afkicken maar ik weet dat het snel zal wennen. Gelukkig krijg ik goede berichten binnen van ons vijftal en ik hoop dat het zo zal blijven. Lukka heeft nog steeds melk en was een beetje van slag. Ze snuffelt veel op de plek waar de kennel heeft gestaan en ook in de tuin weet ze feilloos waar de pups hebben gelopen. Ze is echt zoekende. Gelukkig heeft de lange boswandeling haar goed gedaan want ze heeft lekker lopen dollen met Brenna.
 
Inmiddels zijn we al met de volgende nestplanning voor de zomer 2017 bezig. Dat zal voorlopig ons laatste nestje worden omdat wij geen teefjes meer hebben waar we mee kunnen fokken. We willen niet meer dan vier honden en we gunnen onze eigen honden een mooie oude tijd bij ons. Over deze nestplanning zomer 2017 volgt later meer.
 
We hebben enorm van dit nestje van Lukka en Vaskúr genoten en wat ons opviel was dat het een vrij rustig nest was. Stuk voor stuk vrolijke en ondernemende hondjes. Open en vriendelijk voor iedereen. Een gelijkmatig nest wat kleur betreft maar ook wat karaktertjes betreft.
 
Het ga jullie goed onze lieve Edda, Esja, Eskil, Elsa en Eyja
 
Hieronder nog de laatste portretfoto's van 8 weken oud.
 
Edda  
Afbeelding invoegen
 
Elsa
Afbeelding invoegen
 
Esja
Afbeelding invoegen
 
Eskil 
Afbeelding invoegen
 
Eyja
Afbeelding invoegen
 
 
Terug naar Puppyblog Lukka en Vaskúr