Maandag 28 oktober
Vanmorgen is onze laatste pup Frigg opgehaald door haar nieuwe eigenaren. Vrijdag en gisteren heeft Theo haar meegenomen naar Schiphol om mij te brengen en weer op te halen. Beide ritten was Frigg stil in de auto en ze was totaal niet onder de indruk van al die mensen daar. Ze had natuurlijk enorm veel bekijks en het was heerlijk om te zien hoe goed ze reageerde op alles. Nu is ze weg en we hebben al bericht van haar nieuwe eigenaren die in België wonen dat ze ook bij hun de hele rit stil is geweest. Ze at daar gelijk en is al vrolijk aan het spelen en de boel aan het inspecteren. Wij zijn weer vreselijk verwend en hebben mooie kadootjes gekregen voor de goede zorgen voor Frigg. Nu is het stil in huis en even wennen. Gelukkig hebben wij nog onze eigen honden waar we enorm van genieten en altijd leuke dingen mee doen. Binnenkort staat er al weer een mooie wandeling gepland van IJslandse Honden waar wij aan deelnemen.
 
Dit is het laatste bericht in deze puppyblog en al het andere nieuws wordt gewoon weer op onze pagina Nieuws/Weblog vermeld. De puppyblog blijft wel op de site staan en daarnaast krijgt elke pup binnenkort zijn of haar eigen pagina. We hebben heel erg genoten van dit nest en wij wensen alle eigenaren ontzettend veel geluk en plezier met hun pup!
 
Frigg in de speelgoedmand
Weer leuke kadootjes gekregen
Frigg vanmorgen vroeg voordat ze vertrok
Donderdag 24 oktober
 
De diarree van moeder Lukka en haar pups is gelukkig grotendeels over. Lukka eet weer en haar ontlasting is ook weer goed. Ook bij de pups gaat het de goede kant op. Een pak van mijn hart want pups zijn nog zo kwetsbaar op deze leeftijd maar gelukkig is het weer goed allemaal. Onze eigen honden (behalve Lotta) hebben er geen last van gehad en dat verwacht ik nu ook niet meer.
 
Frigg leert ontzettend veel deze week. Ze speelt met Brenna en krijgt soms ook van repliek. Daar kan ik als mens niet tegenop want honden doen dat onderling veel beter. Ze weet gelijk haar plaats en past zich aan. Ook vannacht geen problemen gehad en Frigg heeft weer doorgeslapen. Ik heb maar één plasje gevonden in de kamer. Echt een heerlijke pup!
 
Hieronder wat filmpjes van vandaag. Het eerste filmpje begint vrij rustig maar daarna gaat het er steeds wilder aan toe.
 
 
 
  
 
 
 
  
Brenna en Frigg
 
De kleine scherpe tandjes van Frigg zijn duidelijk zichtbaar 
 
 
Brenna die op een "aanval" van Frigg wacht 
 
 
Terug naar Puppyblog Lukka