20 januari 2017
 
Wat gaat de ontwikkeling nu snel! Ze lopen al behoorlijk en zijn wat langer wakker. Eén van de teefjes tuimelde ook bijna uit de werpkist omdat ze nieuwsgierig was wat er nu zoal buiten de werpkist gebeurde. Nog even en de werpkist gaat eruit en wordt de kamerkennel uitgebreid met meer panelen. Hieronder een paar foto's van vanmorgen.
 
Voorzichtig happen naar elkaar
Afbeelding invoegen
 
Wijsneusje die even later bijna uit de werpkist viel 
Afbeelding invoegen
 
Ja hoor, en nog een stapje verder 
Afbeelding invoegen
 
Eskil 
Afbeelding invoegen
 
Het kopje van het teefje rechts nog nat van de melk 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Oma Gríma bewaakt de boel en Lukka (vooraan) loopt gewoon weg. Volledig vertrouwen! 
Afbeelding invoegen
 
17 januari 2017
 
De pups zijn vandaag 15 dagen oud en alle oogjes zijn inmiddels goed open. Ze bewegen steeds meer en gaan al een beetje op verkenning uit in de werpkist. Ze ontdekken Lukka en bijten in haar poten en in elkaars poten. Lukka is ook erg relaxt. Als we geen visite hebben ligt Lukka gewoon tussen de andere honden in de woonkamer. Wel houdt ze de werpkist goed in de gaten. Zodra Brenna in de buurt van de werpkist komt loopt ze er snel naar toe want die mag niet de kamerkennel instappen. Lagsi mag dat ook niet maar Gríma mag behoorlijk dichtbij komen. Waarschijnlijk omdat Gríma oud is en geen concurrent meer is. Als we visite hebben, zijn wij nog wat voorzichtig en houden voor de zekerheid de andere hondjes nog even apart totdat Lukka dat ook tolereert. Wij zijn al heel blij dat Lukka gewoon meedraait met de andere honden en wij ze niet hoeven te scheiden.
 
Gisteren zijn de pups ontwormd met het middel milbemax. Ook de volwassen honden zijn gelijk meegenomen. De pilletjes gingen er redelijk vlot in!
 
Hieronder een foto van 17 januari 
Afbeelding invoegen
 
Eskil ligt blijkbaar comfortabel 
Afbeelding invoegen
 
Links Brenna die een plasje van Lukka inspecteert 
Afbeelding invoegen
 
 
 Terug naar Puppyblog Lukka en Vaskúr