Week 4

 
MAANDAG 7 APRIL 2014
 
De pups krijgen nu inmiddels vier keer per dag eten. Daarnaast heeft Brenna nog melk genoeg dus vandaar dat ze allemaal al zo rond de 2400 gram wegen. Best veel voor nog geen vijf weken oud. Ze zijn met dit mooie weer veel buiten en het besef van zindelijkheid begint ook al te komen. Hieronder foto's van vandaag in de tuin.
 
Svartur heeft de tennisbal ontdekt  

 Sámur

 Svartur kijkt omhoog naar het wasgoed wat beweegt door de wind

 Strákur

 Sámur, Strákur en Svartur

 Svartur

 Strákur

 
 
 DONDERDAG 3 APRIL 2014
 
Wat leuk als de hondjes naar buiten kunnen. Er was er geen één bang of onder de indruk en ze onderzochten gelijk de buitenren. De tunnel is een enorm succes en ze zijn er allemaal al doorheen geweest. Ook moeder Brenna vindt de tunnel geweldig en gedraagt zich heel speels. Ze rent door de tunnel, springt er overheen en speelt met haar pups. Strákur volgt je al goed als je in je handen klapt en wij denken dat hij een echt werkhondje wordt die het leuk vindt om naar training te gaan. De andere twee hebben dat ook maar zijn tot nu toe ietsje eigenwijzer!
 
 
Sámur als eerste door de tunnel  

 Strákur en Sámur

 Strákur

 Sámur

 Strákur en Svartur

 Moeder Brenna die de tunnel ook geweldig vindt!

 Strákur in de tunnel en Svartur daarbuiten

 
 
  
DINSDAG 1 APRIL 2014
 
De pups maken inmiddels al de woonkamer onveilig. Heerlijk om te zien hoe onbevangen ze zijn op deze leeftijd. Niets maakt ze uit en ze hebben bijna alles in de woonkamer al ontdekt. Ook het kleed op de bank moest er zoals altijd aan geloven want het is zo leuk om daar met z'n allen aan te trekken! Morgen gaan ze voor het eerst naar buiten!
 
De allereerste stapjes buiten de kamerkennel  

 Ze hebben het kleed op de bank ontdekt!

 Sámur heeft het speelgoed van de volwassen honden ontdekt

 

Sámur  

 Strákur

 Strákur

 Svartur

 
Terug naar Pupppyblog Brenna en Faxe