Week 5

ZONDAG 13 APRIL 2014
 
We hebben gisteren heel veel gezellige puppenvisite gehad. Ook zijn gisteren de eigenaren van Frigg bij ons langs geweest. Frigg is van ons nestje van Lukka en Daik en is nu bijna 8 maanden oud. Natuurlijk hadden ze Frigg meegenomen en er was gelijk een herkenning van moeder Lukka en Frigg. Dolle pret en die twee hebben ontzettend veel gespeeld met elkaar. Zo grappig om te zien! Frigg heeft de hele weg terug naar België geslapen en ook Lukka was de hele avond in diepe slaap. Zelfs Sámur wilde wel mee doen maar dat spel van de volwassen honden is nog te wild voor zo'n kleintje al deinsde hij er niet voor terug. Ik heb de foto's van Frigg en Lukka in hun eigen fotoalbum geplaatst (klik op Halldóra (Lukka) en Frigg).
 
De komende week wordt weer een drukke week voor de pups. Ze worden gechipt en gaan naar de dierenarts voor hun eerste enting. Ook hebben we een bezoekje gepland aan het dierenparkje bij ons in de buurt en krijgen we weer bezoek.  Kortom de socialisatie is in volle gang!
 
Strákur, Sámur en Svartur (Yuka)  

 Moedertje Brenna is het soms een beetje zat en laat het spelen graag aan Lukka over

 Brenna en Gríma spelen ook weer zoals vanouds met elkaar. Strákur durft wel en mengt zich er
vaak tussen om vervolgens snel op zijn rug te gaan liggen want het spel is
nog veel te wild voor hem

  
 
DONDERDAG 10 APRIL 2014
 
De tijd vliegt voorbij en het is nu een erg drukke tijd met de pups en visite. Ze zijn nu vijf weekjes oud en de ontwikkeling gaat erg snel. Het zijn nu gewoon kleine hondjes om te zien en ze maken de woonkamer en tuin inmiddels behoorlijk onveilig. Ook laten we ze nu kennis maken met de andere honden. Die hebben ze natuurlijk al gezien en geroken maar nu hebben ze echt fysiek contact met elkaar zodat ze kunnen spelen. Brenna vindt dit gelukkig goed en het lijkt wel alsof ze het fijn vindt dat de anderen zich nu met de puppen bemoeien. Vaak springt ze dan op de bank en bekijkt alles van een afstandje en neemt tegelijkertijd haar rust. Ook begint Brenna sinds vandaag zachtjes te grommen als ze weer melk willen drinken. Dat is alleen maar goed want zo leren ze dat af en tegelijkertijd gaan ze over op wat harder voer. Bij Lukka probeerden ze ook melk te vinden en dat vond Lukka best. Lukka ontpopt zich als een tweede moeder en dat is erg leuk om te zien. Vanavond heeft Lukka haar eerste les in behendigheid en wij zijn erg benieuwd hoe ze het doet! Ook spelen met oma Gríma is erg leuk al gaat dat er soms wild aan toe. De pups kunnen het goed hebben en vinden het leuk. Kortom het is op dit moment genieten van dit stel!
  
 
 
Links tante Lukka met Strákur en rechts Brenna  

 Lukka met Sámur en onder de stoelen Strákur en Svartur

 Strákur vijf weekjes oud

 Sámur vijf weekjes oud

 Svartur vijf weekjes oud

 
Terug naar Pupppyblog Brenna en Faxe